AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav üstü döner görmek

Kahve falında pilav üstü döner görmek

Kahve falında pilav üstü döner görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, şükrederek yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav üstü döner gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Kahve falında pilav üstü döner yemek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilav üstü döner görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak kısmetsizlik yaşayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası döner görmek çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dünyayı dönerken görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası döner yemek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et döner kesmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Kahve falında döner görmek çok kötü günler geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir