AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav pişiren birini görmek

Kahve falında pilav pişiren birini görmek

Kahve falında pilav pişiren birini görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pilav pişiren birini gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında pilavı pişirmek ailevi sorunlar yaşanacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında pilav pişirmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, her zaman neşeli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuklu pilav pişirmek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işaret eder.

Kahve falında pilav pişirdiğini görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işarettir.

Kahve falında pilav pişirmek ve yemek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli bulgur pilavı pişirmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, namının yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında pilav pişirip dağıtmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir