AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının çamur olduğunu görmek

Kahve falında ayağının çamur olduğunu görmek

Kahve falında ayağının çamur olduğunu görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ayağının çamur olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yalın ayak çamurda yürümek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarında çamur görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağından çamur temizlemek maddi olanaklarının artacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarını çamurda görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret eder.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek hileye, fesada bulaşacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalettir.

Kahve falında ayağını çamurlu görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı çamurlu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir