AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir helva görmek

Kahve falında peynir helva görmek

Kahve falında peynir helva görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, planların sarkacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında peynir helva gördüyseniz:

  • Parlak fikirlerinizi diğerleriyle paylaşabilirsiniz.

Kahve falında peynirli helva yapmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında peynir helvası görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında peynir helva görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt helva görmek evlenme yolunda adım atacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet eder.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak helva görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, neşeli zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaz helvası görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir