AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt helva görmek

Kahve falında kağıt helva görmek

Kahve falında kağıt helva görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt helva gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında kağıt helva yemek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında kağıt helva almak alkış alacağına ve itibar göreceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt helva yediğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kağıt helva görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında helva yapan birini görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında cevizli un helvası görmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine inanılır.

Kahve falında helva yoğurmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında ölüye helva vermek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir