AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir eritmek

Kahve falında peynir eritmek

Kahve falında peynir eritmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hedeflerine kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, rahatlayacağına, çok yoğun çalışacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında peynir eritmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularla ilgilenmeniz, asıl hedeflerinizi unutmanıza neden oluyor.

Kahve falında peynir eritmek böylelikle yüzünün güleceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında itfaiye eri görmek işlerin rayından çıkacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ermiş olmak kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir ermiş görmek zenginliği bulacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabun eritmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına delalet eder.

Kahve falında ertuğrul gaziuyi görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında erasmus görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolata eritmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir