AnaSayfa / Genel / Kahve falında peruk çıkarmak

Kahve falında peruk çıkarmak

Kahve falında peruk çıkarmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında peruk çıkarmak gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında peruk çıkarmak keyfinin ve neşesinin artacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil peruk görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında peruk takmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının peruk taktığını görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında peruk takan birini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının peruk taktığını görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında peruk taktığını görmek rızkında ve malından olacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı peruk takmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir