AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde çıkartmak

Kahve falında perde çıkartmak

Kahve falında perde çıkartmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perde çıkartmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimselerin yaklaşımlarını daha olumlu değerlendirmelisiniz.

Kahve falında perde çıkartmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kitap çıkardığını görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında dişini çıkarıp takmak büyük başarılara imza atılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan yumurta çıkardığını görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında işinden çıkarıldığını görmek yaptığı işte sivrileceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun su çiçeği çıkardığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında lens çıkardığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden çıkarken görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir