AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden çıkarken görmek

Kahve falında merdivenden çıkarken görmek

Kahve falında merdivenden çıkarken görmek iş projelerinin gerçek olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, geçecek güzel bir ömre, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden çıkarken gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında merdiven çıkarken yorulmak hayatının zaferlerle dolacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven çıkarken zorlanmak kötü günlerin arkada kalacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden çıkarken zorlanmak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden çıkarken düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında merdiven çıkarken düşmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden çıkarken görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan patates çıkardığını görmek talihin yüze güleceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında yerden su çıkartmak kişinin güzel işler yapacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir