AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kıyafet görmek

Kahve falında pembe kıyafet görmek

Kahve falında pembe kıyafet görmek daima secde ve şükür edeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, keyfe kavuşacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, helal lokmalar yiyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe kıyafet gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında toz pembe kıyafet görmek sorunlarını çözebileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında pembe kıyafet görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında pembe kıyafet giydiğini görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini pembe kıyafetle görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet eder.

Kahve falında pembe saat takmak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe giymek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında çingene pembesi görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalettir.

Kahve falında pembe telefon görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir