AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe giymek

Kahve falında pembe giymek

Kahve falında pembe giymek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pembe giymek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Kahve falında başkasının pembe giydiğini görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, bereketin ve verimin olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının pembe giydiğini görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe kazak giydiğini görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin pembe giydiğini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe terlik giymek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Kahve falında pembe topuklu ayakkabı giymek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe beyaz elbise giymek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe tuvalet giymek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir