AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe çorap görmek

Kahve falında pembe çorap görmek

Kahve falında pembe çorap görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında pembe çorap gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Kahve falında pembe bebek çorabı görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pembe çorap giymek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe çorap görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Kahve falında pembe çorap almak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına işarettir.

Kahve falında pembe külotlu çorap görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, heveslerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında pembe tomurcuk gül görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında pembe şeker görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, geniş bir rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe eşortman giymek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir