AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazarlık yapmak

Kahve falında pazarlık yapmak

Kahve falında pazarlık yapmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, mutlu günler göreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında pazarlık yapmak gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında koyun pazarlığı yapmak olaylı günler geçireceğine, ticaretinin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında pazarlık yapmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev almak için pazarlık yapmak hayallerinin suya düşeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında ev pazarlığı yapmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak eskileri yâd edeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında araba pazarlığı yapmak kişinin iyi hale geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev almak için pazarlık etmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pazarlık yaptığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir