AnaSayfa / Genel / Kahve falında doymadığını görmek

Kahve falında doymadığını görmek

Kahve falında doymadığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, günah işlemeyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doymadığını gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında örümceğin vücudunda dolaştığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek yiyip doymamak yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, sorunlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda böcek dolaştığını görmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yılan doyurmak her işinde hayırla karşılaşacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yoksul doyurmak iş konusunda kısmetin açılacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek dogum görmek daha geniş rızık elde edeceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dogranmış et görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birbirine dolanmış yılan görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir