AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunu üzgün görmek

Kahve falında patronunu üzgün görmek

Kahve falında patronunu üzgün görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, düşünmeden hareket edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronunu üzgün gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Kahve falında patronunu üzgün görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında patronu üzgün görmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzgün görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dostunu üzgün görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalettir.

Kahve falında anneyi üzgün görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kızını üzgün görmek dara düşeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş annesini üzgün görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneni üzgün görmek makam ve söz sahibi olacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir