AnaSayfa / Genel / Kahve falında dostunu üzgün görmek

Kahve falında dostunu üzgün görmek

Kahve falında dostunu üzgün görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, itibar kaybedeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, çok mutlu olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dostunu üzgün gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Kahve falında dostunu üzgün görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini üzgün görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında akrabaları üzgün görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi üzgün görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında çok üzgün olmak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın üzgün olduğunu görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında anne ve babayı üzgün görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi üzgün görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir