AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuşta namaz kılmak

Kahve falında yokuşta namaz kılmak

Kahve falında yokuşta namaz kılmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuşta namaz kılmak gördüyseniz:

  • Maddi yönden bazı kısıtlamalarla olabilir.

Kahve falında yokuşta namaz kılmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabah namazını kılmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, rahat bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının namaz kıldığını görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gülmeye hasret kalacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu namaz kılmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında nafile namaz kıldığını görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye namaz kıldırmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında damda namaz kılmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yeni hobiler edinileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıda namaz kılmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, güveninin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir