AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin bağırdığını görmek

Kahve falında annenin bağırdığını görmek

Kahve falında annenin bağırdığını görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin bağırdığını gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeylere zorlayan kişiler suçluluk hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında annesine bağırmak hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında anne babaya bağırmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında anneye bağırdığını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye bağırmak görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında anneye bağırmak ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında anneye bağırmak kızmak başının derde gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında annenin bağırdığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin bağırdığını görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir