AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını namaz kılmak

Kahve falında başkasını namaz kılmak

Kahve falında başkasını namaz kılmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını namaz kılmak gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında hamileyken namaz kılmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında çimenlerin üstünde namaz kılmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Kahve falında namazı zor kılmak kavgaların büyüyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatarak namaz kılmak yardımın alınacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şalvarla namaz kılmak işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek ve namaz kılmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında camide toplu namaz kılmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir