AnaSayfa / Genel / Kahve falında patates kızartma yapmak

Kahve falında patates kızartma yapmak

Kahve falında patates kızartma yapmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, daha kötü günler yaşayacağına, ağız tadının bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında patates kızartma yapmak gördüyseniz:

  • Yaşanan olaylarla ilgili öngörülerinizi arttırmanızda, senaryoları geliştirmenizde, eksik parçaları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında patates kızartma yapmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, kötü sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanık patates kızartması görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, geçim derdi yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında yoğurtlu patates kızartması görmek dertlerin günden güne artacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmıs patates görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, ters giden durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış patates kızartması görmek rahatının yerinde olacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Kahve falında patates kızartması yediğini görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında patates kızartması yemek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında patates kızartması görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir