AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastaneden pasta almak

Kahve falında pastaneden pasta almak

Kahve falında pastaneden pasta almak işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hak yemeyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ona kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pastaneden pasta almak gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında pasta pastane görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında pastaneden pasta almak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında pastanede pasta yemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında pastaneye girmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pastane görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında pastane açtığını görmek ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pastaneden alışveriş yapmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pastanede oturmak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir