AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta pastane görmek

Kahve falında pasta pastane görmek

Kahve falında pasta pastane görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, insanlarla tartışacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, onurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında pasta pastane gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında pastaneden pasta almak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında pastanede pasta yemek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta pastane görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında pastaneden kurabiye almak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında pastanede tatlı yemek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine delalet eder.

Kahve falında pastane açtığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pastanede oturmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pastane açmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, maddi konuda zayıflayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir