AnaSayfa / Genel / Kahve falında parti genel başkanı görmek

Kahve falında parti genel başkanı görmek

Kahve falında parti genel başkanı görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parti genel başkanı gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Kahve falında parti genel başkanı görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında parti genel başkanını görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genel başkan görmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında parti başkanı olmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir parti başkanını görmek iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında parti başkanını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında parti başkanı görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir