AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah yüzük görmek

Kahve falında nikah yüzük görmek

Kahve falında nikah yüzük görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında nikah yüzük gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz hakkındaki görüşleriniz netleşebilir.Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Kahve falında nikah yüzüğünü görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bahtın açık olmasına inanılır.

Kahve falında nikah yüzüğünü unutmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında nikah yüzük görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, hasretliğin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın nikah yüzüğü görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine yorulur.

Kahve falında parmağında nikah yüzüğü görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah yüzüğü kaybetmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü çıkarmak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine delalettir.

Kahve falında nikah yüzüğü bulmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir