AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah yüzüğünü görmek

Kahve falında nikah yüzüğünü görmek

Kahve falında nikah yüzüğünü görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya size verilen görevler artabilir.

Kahve falında nikah yüzük görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet eder.

Kahve falında nikah yüzüğünü kaybetmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında nikah yüzüğü çıkarmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında nikah yüzüğü kaybetmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah yüzüğünü görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın nikah yüzüğü görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğünü unutmak ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah yüzüğü bulmak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir