AnaSayfa / Genel / Kahve falında parfüm sürmek

Kahve falında parfüm sürmek

Kahve falında parfüm sürmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm sürmek gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında parfüm sürmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağıza parfüm sıkmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında parfüm kaybetmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında parfüm doldurmak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm sıkmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, idealist davranacağına işarettir.

Kahve falında pahalı parfüm görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü parfüm görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm istemek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir