AnaSayfa / Genel / Kahve falında parayla ilgili konuşmak

Kahve falında parayla ilgili konuşmak

Kahve falında parayla ilgili konuşmak iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında parayla ilgili konuşmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Kahve falında parayla ilgili konuşmak işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında namazla ilgili konuşmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerle ilgili konuşmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altınla ilgili konuşmak borca batacağına, bebek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında misafirle ilgilenmemek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekten ilgi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir