AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirle ilgilenmemek

Kahve falında misafirle ilgilenmemek

Kahve falında misafirle ilgilenmemek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hayırlı haberler getireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, görmediği yerlere gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafirle ilgilenmemek gördüyseniz:

  • Siz mantıklı açıklamalar getirmeye çalışırken olaylar kendiliğinden iyice ateşlenebilir.

Kahve falında misafirle ilgilenmemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında ilgisiz sevgili görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ilgi göstermek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber duymak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeklerden ilgi görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sizinle ilgilendiğini görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir