AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümle ilgili konuşmak

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, canın sıkılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Kahve falında ölümle ilgili konuşmak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölümle ilgili şeyler görmek tatsız durumlar yaşanacağına, azap çektiğine yorulmaktadır.

Kahve falında cinlerle ilgili konuşmak sevinileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parayla ilgili konuşmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında namazla ilgili konuşmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altınla ilgili konuşmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle ilgili haber almak mutlu ve huzurlu olacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında ilgi duyduğun kızı görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir