AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek miktarda para görmek

Kahve falında yüksek miktarda para görmek

Kahve falında yüksek miktarda para görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, parasının ve malının da artacağına, kasasının ağırlaşacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek miktarda para gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Kahve falında yüksek miktarda para görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir miktarda para görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında belli miktarda para görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında büyük miktarda para kazanmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında para miktarı görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüklü miktarda para görmek evleneceğinize, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden yüklü miktarda para almak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında az miktarda para görmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir