AnaSayfa / Genel / Kahve falında paralel evrene geçmek

Kahve falında paralel evrene geçmek

Kahve falında paralel evrene geçmek programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, başarılarının artacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Kahve falında paralel evrene geçmek gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya geride kalmanıza neden olan iş birliklerini veya ilişkileri sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında paralel evrene geçmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında paralel evren görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kenan evreni görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında evren görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evreni görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kenan evren görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün yanından geçmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir