AnaSayfa / Genel / Kahve falında paralel evren görmek

Kahve falında paralel evren görmek

Kahve falında paralel evren görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, huzura kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şifa edineceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında paralel evren gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında paralel evrene geçmek zarar etme riskini en aza indireceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında paralel evren görmek rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kenan evreni görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evren görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kenan evren görmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evreni görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir