AnaSayfa / Genel / Kahve falında para kusmak

Kahve falında para kusmak

Kahve falında para kusmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sorunlarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para kusmak gördüyseniz:

  • Hukuki veya maddi içerikli konularda ilerlemek veya problem yaşanıyorsa çözmek için, bazı kişilerle bağlantı kurmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında bozuk para kusmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine delalettir.

Kahve falında para kusmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe kusmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından et kusmak insanlarla arasının iyi olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bişey kusmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kusmak adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ciğer kusmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir