Kahve falında para istediğini görmek

Kahve falında para istediğini görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, akıl vereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para istediğini gördüyseniz:

  • Ya da çağrılarınıza tepkisiz kalan kişileri adres listenizden silebilirsiniz.

Kahve falında kağıt para istemek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sizden para istediğini görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocadan para istemek sevdiği bazı kişileri kıracağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına inanılır.

Kahve falında anneden para istemek rahat bir hayata sahip olmaya, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin senden para istediğini görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinden para istemek mutlu bir insan olunacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birinden borç para istemek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden para istemek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir