AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine emanet vermek

Kahve falında ölmüş birine emanet vermek

Kahve falında ölmüş birine emanet vermek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine emanet vermek gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında emanet araba görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine inanılır.

Kahve falında emaneti vermek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında emanet araba almak uğranılan zararın telafi edileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında emanet para vermek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, pek çok olumlu gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında emaneti kaybetmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal emanetleri görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden emanet almak kurtuluşa ereceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında emanet altın almak evin kasasına giren gelirin artacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir