AnaSayfa / Genel / Kahve falında para çek görmek

Kahve falında para çek görmek

Kahve falında para çek görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında para çek gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında para çek görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında bankamatikten para çektiğini görmek canının kıymetini bileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında para sıkıntısı çektiğini görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin halay çektiğini görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında fotoğraf çeken birini görmek rahat nefes almaya başlayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalettir.

Kahve falında zılgıt çektiğini görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, ortağından ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir