AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı ağrıyan birini görmek

Kahve falında ayağı ağrıyan birini görmek

Kahve falında ayağı ağrıyan birini görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağı ağrıyan birini gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmeye ya da farklı şeylerle vakit geçirmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında ayağı ağrıyan birini görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında ayak ağrısı çekmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kalp ağrısı çekmek üzüntü yaşamaya, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına inanılır.

Kahve falında birinin diş ağrısı çektiğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mide ağrısı çekmek hem hayatının kurtulacağına, ismini herkese duyuracağına işaret eder.

Kahve falında ağrı kesici içtiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında diş ağrısı çektiğini görmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bel ağrısı çekmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir