AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, dedikodu edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden para aldığını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza halledemeyeceğiniz işler için söz vermeniz kötü duruma düşmenize veya kötü görünmenize neden olabilir.

Kahve falında ölü birinden para aldığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden para aldığını görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında altın para aldığını görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının parasını aldığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında toplu para aldığını görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, korkularının üzerine gideceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinden para aldığını görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir