AnaSayfa / Genel / Kahve falında panayıra gitmek

Kahve falında panayıra gitmek

Kahve falında panayıra gitmek huzurlu günler görüleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, mutluluğa ve neşeye, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında panayıra gitmek gördüyseniz:

  • Size uymuyorsa diğerlerinin arkasından gitmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında panayıra gitmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Kahve falında panayır görmek elinin darda kalmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında köye gelin gitmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında aniden hacca gitmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının hacca gideceğini duymak arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cünüp iken camiye gitmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında kabeye doğru gitmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Kahve falında eve geç gitmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir