AnaSayfa / Genel / Kahve falında pahalı araba görmek

Kahve falında pahalı araba görmek

Kahve falında pahalı araba görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, şansın yüze güleceğine, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı araba gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Kahve falında pahalı arabaya binmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pahalı araba kullanmak de zenginliğe kavuşacağına, mevki kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pahalı araba almak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı araba sürmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok pahalı araba görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pahalı araba görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında pahalı görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pahalı saat almak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir