AnaSayfa / Genel / Kahve falında pabuç kaybetmek

Kahve falında pabuç kaybetmek

Kahve falında pabuç kaybetmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pabuç kaybetmek gördüyseniz:

  • Gereksiz harcamaları kesmelisiniz.

Kahve falında pabuç kaybetmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında siyah pabuç görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pabuç görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pabuç görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına inanılır.

Kahve falında pabuç inciri görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Kahve falında pembe pabuç görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında pabuç görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarak kaybetmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir