AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pabuç görmek

Kahve falında beyaz pabuç görmek

Kahve falında beyaz pabuç görmek planlarının gerçekleşeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, konfor içinde olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz pabuç gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, bir tanıdığı ziyaret ya da alışılmadık yerlere gitmek yıla yeni bir başlangıç yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında beyaz pabuç görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı pabuç görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet eder.

Kahve falında pembe pabuç görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında pabuç inciri görmek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, dara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah pabuç görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında pabuç kaybetmek patron koltuğuna yükseleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında pabuç görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz süs balığı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir