Kahve falında özürlü el görmek

Kahve falında özürlü el görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında özürlü el gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz alışılmadık değişikliklere müdahale etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında özürlü el görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özürlü adam görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü bebeğinin olduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Kahve falında özürlü köpek görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü biri görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında özürlü birine sarılmak ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sorunların yakında son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini özürlü görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir