AnaSayfa / Genel / Kahve falında özürlü birine sarılmak

Kahve falında özürlü birine sarılmak

Kahve falında özürlü birine sarılmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, üzüntülerin biteceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özürlü birine sarılmak gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında özürlü birine sarılmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında özürlü çocuğa sarılmak kimseyle konuşmayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü bebek doğurmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun özürlü olduğunu görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü birini dövmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında özürlü dövmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında özürlü arabası görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında özürlü köpek görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir