AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlediğin kişileri görmek

Kahve falında özlediğin kişileri görmek

Kahve falında özlediğin kişileri görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında özlediğin kişileri gördüyseniz:

  • Kendinize daha dönük olacaksınız.

Kahve falında özlediğin kişileri görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında özlediği kişiyi görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özlediğin kişiyi görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi özlemek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında özlediğin kişiye sarılmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında geçmişi özlemek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi özlemek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında özlediğini söylemek çok iyi işler gerçekleştireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir