AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak yapmak

Kahve falında oyuncak yapmak

Kahve falında oyuncak yapmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmeler canınızı biraz sıkabilir.

Kahve falında oyuncak araba yapmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek yapmak bilmediği duyguları tadacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak ev yapmak sevinçli haberler alınacağına, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak yapmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü oyuncak görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına alamet eder.

Kahve falında oyuncak tabanca görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak silah görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak horoz görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir