AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak top görmek

Kahve falında oyuncak top görmek

Kahve falında oyuncak top görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak top gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Kahve falında oyuncak top görmek evlatlarının hayırlı olacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak arabayla oynamak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan oyuncak bebek görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına tabir olunur.

Kahve falında oyuncak mermi görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak papağan görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda dolusu oyuncak görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak toplamak akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak erkek bebek görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir