AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak yumurta görmek

Kahve falında oyuncak yumurta görmek

Kahve falında oyuncak yumurta görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, güç ve para kaybedeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak yumurta gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Kahve falında oyuncak yumurta görmek içinin hafifleyeceğine, hataların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında oyuncak bebek hediye aldığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan oyuncak almak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında oyuncak bebek hediye etmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak bebek emzirmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak hamur görmek patron koltuğuna geçeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında oyuncak satın almak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Kahve falında yerden oyuncak toplamak yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir