AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak kurbağa görmek

Kahve falında oyuncak kurbağa görmek

Kahve falında oyuncak kurbağa görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çeşitleneceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oyuncak kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında oyuncak kurbağa görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işarettir.

Kahve falında yılan ve kurbağa görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruklu kurbağa görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir kurbağa görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurbağa görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsah ve kurbağa görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman bir kurbağa görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kurbağa görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir