AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak araba oynamak

Kahve falında oyuncak araba oynamak

Kahve falında oyuncak araba oynamak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak araba oynamak gördüyseniz:

  • Dedikodu eğiliminde kişilerle karşılaşabilirsiniz, bahsedilen konular önemsiz ya da yanlış olabileceği için sizin yorum yapmamanızda fayda var.

Kahve falında oyuncak araba oynamak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak arabayla oynamak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya tabir olunur.

Kahve falında oyuncak oynamak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine delalettir.

Kahve falında oyuncak bebekle oynamak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak bebek oynamak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kırılan kalbin onarılacağına rivayet eder.

Kahve falında oyuncak arabaya binmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında oyuncak yarış arabası görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyuncak mavi araba görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir